Hi ha entrades que mai no voldria que haguessin d’haver estat escrites al meu blog. Com és en aquest cas en què he de fer memòria de tres grans persones que formaven part del meu entorn d’amistat i que ens han deixat en el curt espai d’una setmana. Són Vicente López (vicepresident de Barcelona Media) amb qui vaig mantenir una estreta relació, especialment quan ell va arribar a Barcelona per integrar-se al projecte acadèmic de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i jo era Cap de Gabinet del rector Enric Argullol; Lluís Ma. de Puig, amb qui compartia moltes coses, però especialment la passió per la construcció d’una Europa més justa i solidària; i Xavier Batalla, vell professor i millor conseller i amic en les tasques del periodisme. Les tres persones tenien en comú saviesa, honestedat, decència i capacitat pel diàleg, per la reflexió i pel treball eficaç. Unes virtuts, uns valors, i unes competències que dissortadament no són massa habituals en els temps que corren.

En aquests moments de trasbals, la meva solidaritat i el meu condol a les seves famílies.