Aquí hi trobareu una selecció de materials gràfics que m’heu fet arribar… i que de bon grat incorporo a aquest meu blog… que és també el vostre!

 El Lluís Mas és un company de trifulgues en diverses vessants de la vida. Ell va decidir desenvolupar part de la seva vena creativa, en aquesta ocasió a través de l’art pictòric. Els seus apunts il·lustren les sortides que fem amb la Colla ‘Muntanyes Planes’, i aquí  en teniu una mostra més amb aquesta aquarel·la. 

*  *  *  *  *  *

L’amic i company de professió Enric Giralt –que disortadament ja no tenim entre nosaltres–, de tant en tant em feia arribar fotografies que ell obtenia practicant una de les seves passions: recórrer el país. De les imatges que m’havia enviat, n’he seleccionat aquestes quatre bellíssimes vistes tardorals que ara publico a modus d’homenatge i de record a ell i a la nostra amistat. La primera de les fotografies correspon a la Vall d’en Bas, la segona és de la via verda de Ripoll a Sant Joan de les Abadeses, la tercera de Vallfogona del Ripollès, i la quarta del Gra de Fajol.

Gràcies Enric!

la-vall-den-bas.jpg

via-verda-sant-joan-de-les-abadeses.jpg

vallfogona-derl-ripolles.jpg

403844_2924579318348_1376822179_33168638_731779055_n1.jpg

* * * * * *

L’Anna Cruells, és una amiga històrica i companya, a més, de cantades i de “caminades”. També una excel·lent fotògrafa. Aquí recullo alguna mostra del seu art i encert, en aquest cas en l’àmbit de la fotografia…

06018295.JPG

* * * * * *

L’Àngel Colomer és una de les persones que més fotografies fa i més me’n fa arribar, totes elles de molt bona qualitat. Per tant té guanyat un espai aquí en el que anirem renovant les fotografies que ell m’envia. A més ara ha obert un blog personal, on hi trobareu fotografies amb curiositat. No us el perdeu.

Per veure’l cliqueu aquí mateix. Val la pena.

Per començar, aquí teniu aquesta fotografia del Manhattan sabadellenc…

parc-catalunya.jpg

Ara podeu veure la fotografia qye va ser guardonada per l’Espai Terra de TV3 (la darrera setmana d’abril de 2011) del Delta de l’Ebre.

boires-al-delta.jpg

Ara aquesta sèrie d’impressionants vistes de Montserrat. L’una aèria, les altres des de La Mata i des de l’Obac, ambdues, des del Parc Natural de Sant Llorenç i Serra de l’Obac.

 vol-montserrat.jpg

la-mata.jpg

obach-nou.jpg

També és de l’Àngel aquesta bonica imatge tardorenca.

tons-de-tardor.jpg

I per acabar, una tarda de tempesta al Paller de Tot l’Any al massís de Sant Llorenç del Munt.

* * * * * *

La Gemma Matas és una companya i amiga de la Coral Cants al Vent. Ella i el Miquel van gaudir del Temps de Flors a Girona. El dia estava una mica revoltat. D’aquesta visita, aquest parell de fotografies.

dscf0051.JPG

dscf0059.JPG

* * * * * *

De la Isabel Fatjó, una insòlita vista de Sant Miquel, a Montserrat, una bella flor captada al Torrent de Colobrers i un parell d’imatges tardorenques dels entorns de Castellar de n’Hug; la primera amb el sempre impresionant Pedraforca com a motiu.

montserrat-nevat.jpg

37.JPG

dsc_0658.jpg

dsc_0636.jpg

* * * * * *

Del meu germà Jordi és aquesta bonica vista dels entorns de Sant Pau de Segúries i d’un massís de Montserrat nevat (febrer de 2013).

p1060495.JPG