Tal com havíem previst, ahir al capvespre vàrem presentar el Diari pandèmic (del que en som co-autors el Lluís Mas amb les seves il·lustracions i jo mateix amb els textos) a l’Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer acompanyats d’una trentena llarga de persones que en comú tenéim que érem amics i amigues. El cert és que ens ho vàrem passar molt bé, sobretot comentant aspectes relacionats amb els dies pandèmics i amb el contingut de l’obra (il·lustracions i textos); una obra que qui sap si en un altre sentit i amb un altre contingut i a partir de la col·laboració que hem establert el Lluís Mas i jo, podria tenir recorregut amb la posada en marxa d’una idea que va llançar la Marta Ibàñez en la intervenció que obrí l’acte, el qual acabàrem celebrant amb un petit pica-pica l’arribada de l’estiu.

Com és el cas que algunes persones s’han mostrat interessades en adquirir l’obra, dir-vos que la trobareu a la LLar del Llibre de Sabadell.

D’altra banda, si voleu escoltar l’entrevista que ahir mateix em va fer la Mireia Sans de Ràdio Sabadell, només cal que cliqueu aquí mateix.