Ahir traspassava el Toni Garriga i Miralles amb qui vaig compartir molts moments al llarg de les nostres respectives vides, però especialment durant els primers quatre anys d’ajuntaments democràtics amb l’Antoni Farrés al capdavant de l’alcaldia. Aquells dies ell exercia com a director del Gabinet Tècnic sota al qual s’estructurava el Servei de Publicacions i d’Informació de l’Ajuntament de Sabadell que jo dirigia. D’ell i d’aquella etapa en tinc records inesborrables i més criteris i complicitats compartides. D’ell tanmateix en vaig aprendre molt, coneixewments que m’havien de ser altament útils en el decurs de la meva carrera professional.

Del Toni en podria explicar moltes coses, però per no repetir-me ni repetir-les, el millor que podeu fer és llegir l’obituari sobre ell publicat a l’iSabadell del qual n’és autor el Manuel Larrosa, amb el contingut del qual em sento plenament identificat. Si volue llegir-lo, solament cal que cliqueu aquí mteix.