100_2033-b.jpg

Celebrar un aniversari és sempre motiu de joia. També per a una entitat. I això pel fet que cada any que passa es posa de relleu que l’entitat es manté dinàmica i viva com el primer dia. D’aquí que celebrar els primers 15 anys de vida de la nostra associació ha de ser motiu d’orgull, no només per l’entitat sinó que també pel conjunt de persones que en formem part i que sota el seu aixopluc podem desenvolupar una afecció que ens és comuna: la de compartir assajos i cantades enmig d’un clima de complicitat i d’amistat.

En qualsevol cas, en moments de celebració com els que ara vivim, no hem d’oblidar-nos de les persones que per diversos qüestions i circumstàncies, ara no ens acompanyen. Per a elles tindrem sempre un record i les continuarem sentint ben a prop. Al cap i a la fi aquestes persones formen part de la nostra història i elles, com ara nosaltres, van creure en la nostra associació, la varen ajudar a créixer i segur que avui, des d’on elles es trobin, se senten satisfetes de la trajectòria que la nostra entitat ha vingut desplegant des dels seus inicis i fins ara.

Però la vida segueix i hem de ser conseqüents amb el compromís que amb Cants al Vent hem contret. I és que sobre nosaltres recau ara la responsabilitat de continuar la feina feta i de treballar per engrandir la nostra associació coral. I això no pas en components –que també– sinó que sobretot en riquesa interior de les persones que en formem part i a les que ens mou l’afecció per la música i pel cant coral. Una afecció a la qual no volem renunciar i de la que volem continuar gaudint en bona companyonia.

Felicitem-nos doncs per l’efemèride que ara comencem a celebrar i desitgem llarga vida a la nostra associació. I, per damunt de tot, disposem-nos a continuar gaudint de la música i també de les moltes activitats que amb molta il•lusió ha començat a programar la nostra Junta per celebrar com cal aquest nostre primer 15è aniversari.

Ah!… I que sigui per molts més anys…

Publicat al butlletí de la Coral Cants al Vent d’octubre de 2009